0
Bán Zsigmond Református Általános Iskola

Április 27-én szombaton rendezték a TAVASZI KUPA 2024 elnevezésű Nemzetközi minősítő táncversenyt Újfehértón a Revolution Dance Cup szervezésében.

A társastánc tagozat 4 csoportja vett részt a versenyen. Különböző korosztályú, tudásszintű és más-más stílusú táncokkal mérettették meg magukat.

Intézményünkből az első részben a 3. évfolyam táncosai a Pom pom party című koreográfiával bronz minősítést értek el.

Táncoltak: Csapó Jázmin Alexa, Csorba Dorka, Gott Dusán László, Guba Hanga Boglárka, Kiss Alexandra, Pocsai Csenge, Simon Szonja.

A 4. évfolyam táncosai: Boruzs Dorina, Boruzs Laura, Dávid Rebeka, Farkas Rubina Tímea, Horváth Annabella Kinga, Szabó Janka, Szitai Hanna Melissza – a Minnie Mouse című koreográfiát ezüstminősítéssel értékelte a zsűri.

Az 5. évfolyam táncosai: Batki Leona, Hegedüs Mira, Illés Flóra, Jászai Vivien, Márki Melani Damajanti, Morina Kaltrina, Muntyán Csenge, Szűcs M Nóra. A lányok Tarantella zenére táncoltak. A zsűri ezt a produkciót arany minősítéssel jutalmazta.

A második részben az intézményünket 6. és 7. évfolyam tanulói képviselték. Ők egy bécsi keringőt táncoltak A zsűri bronz minősítéssel gazdagította az érmeink számát. Táncolták: Budácsik Petra Bianka, György Jázmin Noémi, Katona Liliána, Kassai Szimonetta Terézia, Nagy Gabriella, és Böde Szilveszter Benjamin.

 

Nagyon mozgalmas nap volt, köszönjük a lehetőséget a szervező egyesületnek, hogy részt vehettünk a versenyen. Köszönöm az intézmény vezetés támogatását, a kísérő kollégák, a szülők és pedagógusok megértő-segítő munkáját.

Gyarmati Viktória

Ossza meg a véleményét

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

X