Kedves Látogató!

Nagy szeretettel köszöntöm a tiszafüredi Bán Zsigmond Református Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Óvoda honlapján.

Honlapunk a látogatók, szülők és diákok számára ad hasznos és közérdekű információkat, amely nagy segítséget nyújt az intézmények életébe való betekintésben. Az ide látogatók képet kapnak az intézményekben folyó diákéletről, eseményekről. A szülők és a diákok pedig olyan közérdekű információkat találnak meg, melyek az iskolai élet sajátos velejárói.

Azt gondolom, hogy fontos látni mind a szülőknek, mind pedig a leendő szülőknek az intézményekben folyó munkát és lehetőségeket. Intézményvezetőként vallom, hogy intézményeink nyitott és diákcentrikus jóvoltából fokozatos és dinamikus fejlődéssel találkoznak gyermekeink. Törekszünk a református hitvallás mellett az életre való felkészítésre, a mindennapi tevékenységek és attitűdök elsajátítására, hogy ezáltal gyermekeink felelősségteljes, nyitott és kiegyensúlyozott felnőttekké váljanak. Honlapunk ezt a munkát hivatott bemutatni óvodáink, iskoláink és művészeti képzéseinken keresztül.

A honlap akkor nyer igazán értelmet, amikor a befektetett munka meghozza gyümölcsét. Alapelvem, hogy a kommunikáció a legfontosabb az együttműködés hatékonyságában. Ezt a kommunikációt a szociális média különböző platformjain adjuk át a szülőknek, a gyermekeknek és a látogatóknak egyaránt. Célunk, hogy ezek segítésével az aktuális hírek, események a lehető leghamarabb nyilvánosan elérhetőek legyenek most és a jövőben is.

Mielőtt elköszönnék és betekintést nyerne intézményeinkben, engedje meg, hogy egy Stephen King idézettel köszöntsem a honlapunkon:

Kellemes utazást kívánok a honlapunkon!

 

Takácsné Paksi Mária,
intézményvezető

 

X